Företagsmassage - En lönsam investering!

Allt fler anställda arbetar stillasittande vid datorer där stress och monotona rörelser är en del av vardagen.
Företagsmassage syftar till att på tidigt stadie upptäcka och förebygga problem som kan uppkomma.

Ni väljer själva hur lång massage ni vill ha, vanligast är ca 30 min/person. Detta är en djupgående och välgörande massage. Jag står för massagebänk, handdukar, hälsoanamnes samt olja.
 Jag rekommenderar regelbundna behandlingar, men det går även att jag kommer vid enstaka tillfällen. Antingen står företaget för hela eller delar av kostnaden eller så får personalen bekosta behandlingen själv men får förmånen att göra det på arbetstid. Det finns många olika lösningar. Välkommen att diskutera fram en lösning som passar er.

Företag som inte har möjlighet att ha massage på arbetsplatsen kan erbjuda sina anställda att komma till min mottagning i Sörvik i Ludvika. De kan antingen ta kvitto till arbetsgivaren eller så fakturerar jag.

Jag skapar en personlig kontakt med varje anställd för att kunna avlasta samt hjälpa till att förebygga fysiska smärtor och belastningsproblem som kan förekomma. Ge din personal en paus i arbetsveckan så kan de prestera mer och bättre, något som både du och dina anställda tjänar på. För företaget innebär detta i längden bland annat sänkta personalkostnader.
Jag ger er proffsiga och välgörande behandlingar till förmånliga priser!